Behandelingen

Hieronder vindt u de verschillende behandelingen die ik u kan aanbieden. Voor de prijzen verwijs ik u naar de Prijslijst.

Klassieke Dr.Hauschka Gezichtsbehandeling volgens Elisabeth Sigmund

Gun jezelf een hele speciale korte vakantie. Een ontspannen voetenbad, het uitstrijken van je handen en armen en geurige kompressen laten je ontspannen. Tevens vormt dit de ideale voorbereiding op de aansluitende gezichtsreiniging en -verzorging met de natuurlijke cosmetica van Dr.Hauschka. Reinigende en verzorgende maskers, intensieve verzorging met ampullen regenereert. De penseelmassage bevordert de stroming van lymfe, voert afvalstoffen af en versterkt het immuunsysteem. De klassieke Dr.Hauschka Gezichtsbehandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel: een gevoel van lichtheid en innerlijke balans.
Duur: 120 minuten

Dr.Hauschka Gezichtsbehandeling ‘Tijd Voor Mezelf’

Een behandeling die van top tot teen ontspant. Reiniging, versterking en verzorging  individueel afgestemd op jouw behoeften, bijvoorbeeld wanneer je hoge eisen stelt, maar weinig tijd hebt.
Duur: 60 minuten

Verven wimpers en/of wenkbrauwen

Harsen bovenlip en/of kin

Epileren wenkbrauwen

Cadeaubon

Een cadeaubon is mogelijk  voor elk bedrag en kan voor behandelingen of producten ingewisseld worden. Kan eventueel ook worden opgestuurd.